ROBERT SKLENÁŘ

Šéfkuchař Robert Sklenář se gastronomii věnuje bezmála 22 let. Stojí za mnoha úspěšnými projekty v ČR. Dnes je hlavně mentorem české gastronomie. Jezdí po celé republice, kde pomáhá založit hotelové a restaurační koncepty. Má svůj vlastní festival Foodpark rs. Taktéž měl svůj úspěšný pořad v televizi RTM+, Škola vaření s Robertem Sklenářem.

Několikrát byl nominován v prestižní anketě Zlatý kuchař, kde se umístil na předních příčkách. Jeho doménou je česká gastronomie v moderním pojetí. Jeho krédo je: „V poli je síla, supermarkety jsou všude“. Klade důraz na čerstvost a sezónnost surovin. Podporuje farmáře a české chovatele.  

Má rád nové výzvy. A tak i v covidovém čase, který gastronomickému průmyslu rozhodně nakloněn nebyl, založil další úspěšný projekt. Nadupaný foodtrack, který přiváží do ulic kvalitní street food.