Recepty
BURGEROVÝ SLIDER
gravlax z marinovaného lososa Ingredience (losos): Čerstvý filet z lososa bez kůže 1 kg sójová
AMERICKÉ PALAČINKY
s jahodami, pekanovými ořechy a javorovým sirupem Ingredience: 450 g hladká mouka 60 g moučkový cukr
BÍLÝ CHŘEST
s pěnou z medvědího česneku a králičí hřbet v Iberijském špeku Recept pro 4 osoby (hlavní chod) Králík
MISO CHLÉB S POŠÍROVANÝM VAJÍČKEM
s avokádovým pyré a japonskou majonézou Ingredience: 3 ks avokádo 1 lžíce slunečnicový olej Citrónová
MOŘSKÝ VLK NA MÁSLE
celerové „Rizoto“, omáčka z bazalky Mořský vlk Ingredience: 10 ks mořský vlk (200/300 g)100 g
INDIÁN
Korpus – 30 kusů 5 ks bílky čerstvé133 g cukr krupice16 g krémový prášek (pudink)
MUŠLE SVATÉHO JAKUBA
v Serrano šunce, tygří kreveta, šafránové rissoto a romanesco (na 4 porce) Rizoto Ingredience: 320
PEČENÁ HUSÍ JÁTRA FOIE GRAS
s mango chutney, omáčkou pěti vůní a brioškou (na 10 porcí) Ingredience: 500 g husí
TYGŘÍ KREVETY V ČESNEKOVO-ZÁZVOROVÉ OMÁČCE
Ingredience: 8ks tygří krevety 8/120,5dcl olej1 lžíce sambal5cm zázvor6 stroužků česnek120g máslo1x citrónpažitka2ks šalotka2dcl bílé
SOUS VIDE MARINOVANÁ HOVĚZÍ ŽEBRA
s pufovanou vepřovou kůží,drobenka s kapradí a šalotkou, zaječí paštika s marinovanou hruškou v brandy
SALSA CRIOLA
(na 10 porcí) Ingredience: 1 ks malá červená cibulka1 ks červená paprika1 ks žlutá paprika1
VEPŘOVÁ PANENKA V ČESNEKU A PETRŽELCE
se salsou criolla (na 10 porcí) Ingredience: 1500 g vepřové panenky ideálně z prasnice15 stroužků