INDIÁN

Korpus – 30 kusů

5 ks bílky čerstvé
133 g cukr krupice
16 g krémový prášek (pudink)
5 ks žloutky čerstvé
166 g mouka hladká

Postup: 

Cukr promícháme s pudinkem, vše dáme najednou do kotle a šleháme do krémova. Žloutky vyšleháme do pěny v malém kotlíku Všechno promícháme ručně a stříkáme sáčkem a trubičkou č. 12 na velikost 5,5 cm průměr.

Předehřátí na 210°C Pečení 190°C – 14 minut

Krém – bílkový = 24 kusů (37,5 g/1 ks)

240 g bílky čerstvé
120 g džem černý rybíz
300 g cukr krupice
100 ml voda

Postup: 

Cukr do bílků a džemu zašleháváme na 2x, rozvar vaříme na 120°C a zašleháváme pomalu. Krém nešleháme do úplného zchladnutí. Stříkáme trubičkou č. 14.

Poleva – 24 ks = 340 g (15 g/1 ks)

1500 g čokoláda hořká trop.
450 g kakaové máslo